Voorkom vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen door mechanische ventilatie te laten installeren. Ventielen, die zijn aangesloten op luchtkanalen en een speciale ventilator, zuigen vervuilde lucht constant af in uw keuken, badkamer en toilet. Wilt u ook een ventilatiesysteem laten installeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Installatie ventilatiesysteem

Door de goede isolatie van nieuwe woningen is er van natuurlijke ventilatie nauwelijks meer sprake. Voor een gezond klimaat is goed ventileren wel erg belangrijk. Een mechanisch ventilatiesysteem is hiervoor een uitstekende oplossing. U kunt kiezen voor een systeem dat alleen de vuile lucht afvoert of voor een warmte terugwin installatie, waarbij de afgevoerde lucht gebruikt wordt voor de verwarming van uw woning. Daarnaast wordt er dan ook frisse lucht toegevoerd. Welk ventilatiesysteem de juiste is voor u, vertellen we u graag in een vrijblijvend gesprek. Vervolgens zorgen wij voor een professionele en vakkundige installatie.

Onderhoud mechanische ventilatie

Na verloop van tijd verzamelen vuil en stof zich in de ventielen, waardoor een goede werking belemmerd wordt. Het systeem zal onnodig veel energie gebruiken en vuile lucht wordt niet meer goed afgezogen. Daarom is het belangrijk regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Maak gerust een afspraak met ons voor het reinigen van de luchtkanalen, motor en afzuigers. Bovendien stellen we de installatie indien nodig weer goed af.

Offerte aanvragen

Wenst u ook een gezond klimaat door mechanische ventilatie? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte voor de installatie of het onderhoud van uw ventilatiesysteem.

Wij werken in de omgeving van: IJmuiden Haarlem Beverwijk Uitgeest Zaandam Purmerend Hoofddorp Santpoort Velserbroek Driehuis Velsen Zuid Velsen-Noord Heemstede Amsterdam Heemskerk en Alkmaar.

× Hoe kan ik helpen?