1) Indien een klant zich aanmeldt voor een Service- & Onderhoudsabonnement wordt gestreefd binnen twee weken een afspraak in te plannen voor de CV-ketel inspectiebeurt.
2) Voor aanvang van de CV-ketel inspectiebeurt wordt eerst met de klant besproken of er een Service- & Onderhoudsabonnement wordt afgesloten.
3) De CV-ketel inspectiebeurt mag in totaal 60 minuten bij de klant in beslag nemen.
4) Indien een CV-ketel inspectiebeurt langer dan 60 minuten duurt (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud), dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht.
5) Eventuele materiaalkosten bij de CV-ketel inspectiebeurt worden altijd bij de klant in rekening gebracht.
6) Indien de klant aangeeft (voorafgaand, tijdens of na afloop van de CV-ketel inspectiebeurt) geen Service- & Onderhoudsabonnement te willen afsluiten, dan worden alle arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten in rekening gebracht.
7) Ook als u nog geen abonnement heeft afgesloten kunt u door ons een storing laten verhelpen. Wij brengen dan geen voorrijkosten,  binnen een straal van 15 km maar wel  uurloon en eventuele materiaalkosten in rekening.
8) Het service/ onderhouds abonnement is exclusief materiaal maar inclusief arbeidsloon.
9) Let op! Onderhoud aan CV Ketels en warmwater toestellen ouder dan 15 jaar geschied op eigen risico. Het spanningloos maken van het toestel voor onderhoud, kan defecten met zich mee brengen aan elektrische delen in het toestel. Bij eventuele defecten stellen wij ons hiervoor niet aansprakelijk.

Onderhoud per jaar.

CV-ketel € 95,00                                          >45KW € 115,00
Boiler € 80,00
WTW Unit € 55,00
Mv – box € 40,00

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Nieuwe ketel plaatsen alles inclusief vanaf € 1.750,-

Wilt u ook gebruikmaken van onze 24 uurs service? Bel dan vandaag nog om een afspraak te maken 06 3748 4392. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de problemen te verhelpen. Wij hebben ervaring op het gebied van:

  • Centrale verwarmingen, Boilers, Gas en waterleidingen, Badkamers, Sanitair (zowel nieuw als renovatie), Loodgieterswerken en Mechanische ventilatiesystemen

 

× Hoe kan ik helpen?