1) Indien een klant zich aanmeldt voor een Service- & Onderhoudsabonnement wordt gestreefd binnen twee weken een afspraak in te plannen voor de CV-ketel onderhoudsbeurt.
2) Voor aanvang van de CV-ketel onderhoudsbeurt wordt eerst met de klant besproken of er een Service- & Onderhoudsabonnement wordt afgesloten.
3) De CV-ketel onderhoudsbeurt mag in totaal 45 minuten bij de klant in beslag nemen. Wij vervangen jaarlijks een pakking of een pakkingset.
4) Indien een CV-ketel onderhoudsbeurt langer dan 45 minuten duurt (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud), dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht.
5) Eventuele materiaalkosten bij de CV-ketel onderhoudsbeurt worden altijd bij de klant in rekening gebracht.
6) Ook als u nog geen abonnement heeft afgesloten kunt u door ons een storing laten verhelpen. Wij brengen dan geen voorrijkosten,  binnen een straal van 15 km maar wel  uurloon en eventuele materiaalkosten in rekening.
7) Het service abonnement is exclusief materiaal maar inclusief arbeidsloon. Mochten de werkzaamheden langer dan 45minuten duren, wordt vanaf het tweede uur arbeidsloon in rekening gebracht.
8) Bij een storing, belt u het storingsnummer 06 37 48 43 92 (Werkweek vanaf 17.00uur- 22.00uur en in het weekend tussen 10.00- 22.00uur) Bij geen gehoor, spreekt u de voicemail in en wordt u binnen een uur teruggebeld. Het volgende telefoonnummer 0255- 752516 is bereikbaar van maandag- vrijdag van 08.30- tot 17.00uur.      9) Mocht er tijdens het onderhoud blijken dat het systeem bijgevuld moet worden, dan wordt dit gedaan door de monteur. Mocht er in de loop van het jaar bijgevuld moeten worden, dient de klant dit zelf uit te voeren.
10) Het service – contract is opzegbaar het gehele jaar door. U bent niet gebonden aan een opzegtermijn. Wij geven geen restitutie terug. Het onderhoud/ service– contract wordt in werking gesteld vanaf het moment dat het onderhoud is uitgevoerd, gedurende een hele jaar. Er wordt jaarlijks contact opgenomen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud. Onderhoudsdatum is de peildatum.
11) Let op! Onderhoud aan CV Ketels en warmwater toestellen ouder dan 15 jaar geschied op eigen risico. Het spanningloos maken van het toestel voor onderhoud, kan defecten met zich mee brengen aan elektrische delen in het toestel. Bij eventuele defecten stellen wij ons hiervoor niet aansprakelijk.

Onderhoud per jaar.

CV-ketel € 108,00                                          >45KW € 130,00
Boiler € 95,00
WTW Unit € 65,00
Mv – box € 50,00

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Nieuwe ketel plaatsen alles inclusief vanaf € 1.850,-

Wilt u ook gebruikmaken van onze 24 uurs service? Bel dan vandaag nog om een afspraak te maken 06 3748 4392. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de problemen te verhelpen. Wij hebben ervaring op het gebied van:

  • Centrale verwarmingen, Boilers, Gas en waterleidingen, Badkamers, Sanitair (zowel nieuw als renovatie), Loodgieterswerken en Mechanische ventilatiesystemen

 

× Hoe kan ik helpen?